Om oss: 

Alver Havfiskeklubb ble opprettet 1. januar 2022. Målsetningen med klubben er å fremme det varierte saltvannsfisket i regionen vår, og å samle flere fiskeinteresserte under en og samme fane. 


Alver Havfiskeklubb er helt i startfasen, men medlem av Norges Havfiskeforbund og registrert i Brønnøysund. Alle medlemmer vil få mulighet til å delta i havfiskekonkurranser og Norgescupen i regi av Norges Havfiskeforbund, men klubben er i aller høyeste grad også åpen for de som ikke er interessert i konkurransefiske.


Det legges opp til medlemskvelder med fiskeprat, foredrag, takkelknyting ol. Tanken er også å få til organiserte klubbturer på havet og i fjorden. Først og fremst er vi en gjeng fiskeglade mennesker i alle aldre, og her hos oss er alle med samme interesse velkommen.

Ett av våre største formål er og fremme det lokale fiskemiljøet, og vi håper derfor at våre medlemmer ønsker det samme. Så om en planlegger og ta seg ein tur ut med stengene, så er en vanligvis ikke den eneste med denne planen. Spør derfor gjerne om andre kunne tenke seg og være med. Husk at det er kjekkere og fiske med venner, og at dette også kan være ein grei måte å begrense utgiftene for drivstoff ol. på.

Vi ser og ofte at ein fiskeplass er bombardert med boss etter tidligere besøkende. Derfor ser vi helst at ein fiskeplass skal se bedre ut etter at vi har vært der enn før. Så er man på ein slik plass, ta gjerne bosset med deg. Husk vi har ett rykte og ein natur og ta vare på. 

Styret:

FORMANN

Helge Bognøy

Styremedlem

Bjørn Ole Jakobsen

NESTFORMANN

Magnar Ulvatn

Styremedlem

Håkon Sole Frantzen

STYREMEDLEM

Endre Hopland

Ønsker du å melde deg inn i Alver Havfiskeklubb sender du oss en mail med navn, fødselsår, adresse, tlf nr og e-postadresse. Så tar vi kontakt med deg fortløpende. 


Kontigent:

Medlem senior: 600,-

Junior 12-18 år (gjelder ut året man fyller 18): 200,-

B-medlem: 300,-

Medlemsåret følger kalenderåret fra 1/1 til 31/12.


Medlemsskap i Norges Havfiskerforbund er 300,- i året, og ligger innbakt i kontigenten til klubben.

B-medlemskap gjelder for personer som allerede er medlem av andre klubber som er knyttet til Norges Havfiskerforbund.

Skal man konkurrere i de nasjonale konkuransene som er satt av forbundet, er det et krav at en er registrert her.

Betaling kan gjøres både ved bankoverføring eller via vipps

konto nr: 3626 31 67176

vipps nr: 728980

Husk og merk betalingen med navnet på den som skal meldes inn. ved innmelding av flere personer sammen så nevn dette i kontakt eposten så vi får lagt inn rett info med en gang. 

Kontakt