Mye lange i sjøen for tiden! 

Etter inspirasjon fra andre i klubben som har dradd store langer de siste dagene, så måtte Martin Jacobsen prøve fiskelykken etter stor lange også!  Med på turen ble Magnar Ulvatn, som ikke var vanskelig å be! 


Turen startet i hjeltefjorden på diverse grunntopper uten resultat. Timene gikk og det begynte å bli kjølig i luften. Så vemodig kjørte vi i retning kaien igjen, men som vanlig, så måtte det prøves en ekstra gang. Godt  inne i fjordsystemet i ei dyprenne med 2 hyller på hennholdsvis ca 90m og 105m løsnet det! Akkar som agn, og fireball rigg var oppskriften. Når båten var full og fingertuppene blå valgte vi å avslutte for kvelden å dra hjemover igjen for å fillettere! Det resulterte i en "halv" fryser med vakumpakket langefilet, til familien og nabolagets store glede!  

Martin Jacobsen perset på lange med ett beist på ca15 kg og 133cm!
Magnar Ulvatn tok turens største som var 135cm, og i overkant vekt til Martin sin, så han trakk det lengste loddet i dag! Det hører også til historien fra i går at Magnar mistet en kjempe på dypet! Så stor at fireballkroken ble bøyd! Den skal vi ut å ta revansje på i kveld!   

Skitt fiske alle sammen! Meld dere gjerne inn i klubben og bli med på langefiske! 

Ny klubbrekord på lange! 

Langen var ifølge "Fishdonkey" appen innmeldt med heftige 169cm og i følge fiskeren var fisken 30kg! Vi gratulerer med fantastisk fangst! 


Sitat fra fiskerens facebook side: 

"Tre optimistiske karer dro søndag morgen ut fra Halhjem Fergekai i håp om å dra opp en stor lange i Bjørnafjorden. Målet var å slå min tidligere langerekord på rundt 5kg, noe som absolutt var mulig, men det vi hadde i vente hadde vi aldri sett for oss. Vanvittig opplevelse å dra opp dette beistet på rundt 170cm og 30kg fra rundt 100m i en 14-fots båt. Vi fikk også flere langer på 4-5kg, som vanligvis er flott fisk, men akkurat i dag føltes de veldig små..."

Vi planlegger klubbtur!

Vi planlegger  helge tur ut i havet vest av Marsteinen i overgangen April/Mai. Tanken er å reise ut til Steinsland for å fiske både lørdag og søndag. På stedet er det overnattingsmuligheter og båtutleie. Båtene tar 3-4 fiskere. Priser for opphold og båt kommer vi tilbake til. Men vi trenger tilbakemelding fra klubbmedlemmene på medlemssiden på facebook!  
Hvem ønsker overnatting, leie av båt, og hvem ønsker å ta med egen båt? Ta turen innom facebook og legg igjen en kommentar på det relevante innlegget der slik at klubben kan planlegge turen godt!  

Kom gjerne med andre gode innspill også!

Vel møtt, vi gleder oss! 

Klubbrekorder

Vi vokser stadig i medlemsantall og medlemmene våre fisker mye! Vi har fått på plass en liste over klubb rekorder! 

Følg linken under om du ønsker å se!  


Årets første klubbtur gjennomført! 

Årets første tur i båt ble satt til Søndag 19.02.23 Den ble preget av vind og mye strøm.Håkon har skrevet rapport, sjekk den ut i lenken under!  


Lysing-bonansa på første klubbtur!

Siden oppstarten 1. januar har Alver Havfiskeklubb hatt et par kystmeitetreff og noen fiskekvelder, men vår aller første klubbtur i båt gikk først nå i helgen. Det ble en voldsom suksess, med lysingen som æresgjest.